What are you looking for?

U hotelu LDS smo posvećeni tome da Vam ponudimo jedinstven prostor i kvalitetnu uslugu za Vaše poslovne ili privatne sastanke i događaje. Bilo da slavite neke posebne trenutke u svom životu ili držite poslovni sastanak, naš profesionalni i posvećeni tim će se pobrinuti da ispuni sva vaša očekivanja.

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo i ponudimo razna mesta unutar našeg hotela i pomognemo u izboru.

Sala za sastanke

Naša elegantna, zvučno izolovana sala za sastanke može da primi do 18 osoba. Bežični internet, projektor sa platnom, piće i čaj po zahtevu, zajedno sa kožnim stolicama i konferencijskim stolom pružaju ugodnu atmosferu za vaše sastanke.

Privatne sobe za ručavanje

Izaberite jednu od pet različitih privatnih soba za ručavanje, jedinstvenih u Beogradu, sa tradicionalnim kineskim okruglim stolovima i elegantnim orijentalnim detaljima. 3 udobne manje privatne sobe sa 10 mesta su savršene za vaša privatna okupljanja, dok 2 prostrane privatne sobe sa karaoke setovima čine odlično mesto za događaje i proslave  do 25 ljudi.

Hol & Terasa

Naš veličanstveni hol sa svetlarnikom i prostranim balkonom može da primi do 120 ljudi. Bez obzira da li više volite prostrano zatvoreno mesto ili otvoreni prostor sa svežim vazduhom, vaši posebni životni trenuci i događaji će biti organizovani sa najvećom pažnjom i posvećenošću.

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy