What are you looking for?

[yprm_heading heading_size=”h3″ uniqid=”62b31e83ffe55″ heading=”Otkrijti naše usluge” css=”{}”][yprm_qoute uniqid=”5ef4559ada5f1″ quote=”Naš aktivan i motivisan tim sa iskustvom rada u različitim internacionalnim sredinama posvećeno brine o gostima i čini da vaš boravak u LDS hotelu bude nezaboravan.

Posvećeni smo tome da vam u našem jedinstvenom prostoru obezbedimo personalizovanu uslugu za vaše poslovne ili privatne sastanke i događaje.

U nastavku možete pronaći pregled usluga i sadržaja koje nudi naš hotel.
” css=”{}”]

[yprm_icon_box cols=”xs:1,sm:2,md:3,” uniqid=”62a79d5593416″ css=”{}”][yprm_icon_box_item type=”yprm_icons” icon_yprm_icons=”hotel-icon-plane” uniqid=”62a79d87fa666″ heading=”Transfer do aerodroma” desc=”LDS hotelski transfer će olakšati vaše putovanje i učiniti ga udobnijim. Novi, klimatizovani auto ili kombi će biti organizovani na Vaš zahtev.
Kontaktirajte nas da dogovorimo uslugu dolaska i odlaska na aerodrom.
” link=”url:https%3A%2F%2Fsr.ldshotel.rs%2Fcontact-2%2F|title:Kontakt|target:_blank”][yprm_icon_box_item type=”yprm_icons” icon_yprm_icons=”hotel-icon-information-desk-1″ uniqid=”62a79dfb2c345″ heading=”Ketering” desc=”Čuvena kineska kuhinja je sada dostupna za ketering u našem ili u vašem prostoru. Jedinstvena jela pripremljena od autentičnih sastojaka od strane našeg talentovanog kuvara sada mogu biti deo vaših događaja i proslava. Kontaktirajte nas da rezervišete.” link=”url:https%3A%2F%2Fsr.ldshotel.rs%2Fcontact-2%2F|title:Kontakt|target:_blank”][yprm_icon_box_item type=”yprm_icons” icon_yprm_icons=”hotel-icon-parking” heading=”Parking” desc=”Podzemna garaža u zgradi sa 24-časovnim obezbeđenjem i video nadzorom pruža pogodno mesto za Vaše vozilo tokom boravka u našem hotelu.
Javni parking pored zgrade je takođe dostupan uz pristupačnu dnevnu naknadu.
” link=”url:https%3A%2F%2Fsr.ldshotel.rs%2Fcontact-2%2F|title:Kontakt|target:_blank” uniqid=”6406075e9d3bb”][yprm_icon_box_item type=”yprm_icons” icon_yprm_icons=”hotel-icon-television” heading=”Kineski TV kanali” desc=”Jedinstvena karakteristika našeg hotela, koja ne postoji nigde drugde u regionu, vodi vas u uzbudljiv svet kineskih TV programa.” link=”url:https%3A%2F%2Fsr.ldshotel.rs%2Fcontact-2%2F|title:Kontakt|target:_blank” uniqid=”64060775c85f1″][/yprm_icon_box]
This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy